Dewa Rijschool Vlaardingen

Over Ons

kwaliteit en resultaat

Informatie over ons bedrijf.

Dewa Rijschool Vlaardingen is opgericht in 2013, en heeft sindsdien met veel plezier leerlingen mogen helpen naar een rijbewijs. 

Wat belangrijk was dat iedere leerling een aangepaste en persoonlijke manier van rijles kreeg, want iedereen rijdt en leert op een andere manier!

Over de jaren heen hebben we verschillende mensen mogen leren kennen en helpen naar hun rijbewijs, en met die ervaringen verbetert Dewa Rijschool elke keer haar lessen weer!

Vertrouwen tussen de leerling en instructeur is erg belangrijk, daarom werken wij met een vaste rijinstructeur. Hierdoor kunnen wij optimaal werken. Een aangepast leerprogramma dat is afgestemd op de leerling versnelt het proces en vermijd onnodige kosten voor de leerling. Wij hanteren de nieuwste rijprocedures, lesmaterialen en leermiddelen van het CBR en Rijkswaterstaat (Wvw). Wij rijden voornamelijk in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en omstreken.

Zoals we hebben aangegeven, wilt Dewa Rijschool dat al haar leerlingen niet alleen klaar is voor het examen en zijn/haar rijbewijs behaald, maar de focus van onze lessen zullen vooral zijn dat je kan rijden met volle zelfvertrouwen! 

Het echte leren rijden zal plaats vinden wanneer je auto rijdt zonder dat iemand naast je verteld hoe en wat. 

De snelste, maar ook de beste manier naar je rijbewijs zonder teveel te betalen!

  • Telefoon:      06 – 33 903 425
  • E-mail:           Info@dewarijschool.nl
  • Adres:           Zuidbuurt 75D
  • Postcode:     3132 KB, Vlaardingen
  • KvK-nr:          54781795

Tarieven

Wat kosten rijlessen eigenlijk?

Examens

Hoe werken de rij examens?

Proefles

Ik wil graag een proefles!

JOUW PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Jouw Instructeur

Dhr. Zalgai Kakar

Na het behalen van mijn Rij-Instructeur B diploma, heb ik in 2013 mijn eigen rijschool     opgericht: Dewa Rijschool. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier hard gewerkt om al mijn leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden voor wanneer ze achter het stuur zitten.

Mocht je meer vragen hebben over mij of over de lesmogelijkheden, bekijk onze pakketten  aanbod of neem gerust contact met ons op!