Praktijk Examen
Denk je samen met je instructeur dat je beschikt over voldoende rijervaring dan wordt het tijd om je praktijkexamen aan te vragen. Dit doen wij d.m.v. examen reserveringssysteem dat duurt bij ons meestal een paarweken week.

Hoe werkt het praktijk examen?
Eerst heb je een kennismakingsgesprek met je examinator die uitlegt wat de bedoeling is, daarna doe je buiten een ogentest, waarbij je op een afstand van ongeveer 25m een nummerbord moet lezen. Vervolgens komen de controlebehandelingen, waarbij je met je examinator de verlichting van de auto controleert ook krijg je soms enkele vragen over het voertuigenkennis (bv. Autovloeistof enz.).
Dan is het moment aangebroken, in ongeveer 40 minuten moet je laten zien wat je kan.
Je hebt je rijbewijs binnen als de examinator na afloop tevreden is.

Theorie examen
Als je snel je rijbewijs wilt halen, is het heel nuttig om al van tevoren met je theorie te beginnen. Iedereen moet geslaagd zijn voor het theorie-examen om het praktijkexamen te mogen doen, dus eens moet het toch gebeuren. Als je eerst de theorie leert, helpt dat ook bij je rijlessen.
Je hebt de mogelijkheid om boeken aan te schaffen, thuis te gaan leren en daarna examen doen. Klik hier om door te gaan naar de online-cursus pagina. ( Voor onze eigen leerlingen is het gratis).

TTT(Tussentijdsetoets)
De TTT is een rijtest die verloopt als een echte examen. Tijdens de TTT komen in principe alle onderdelen van het rijexamen aan de orde. Na afloop van de toets krijg je een advies over examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden.
Als je een positief advies krijgt over het onderdeel bijzondere verrichtingen, levert het je een vrijstelling op voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgende examen.

Een TTT is niet verplicht.   

● Hoge slagingspercentage
● Studenten korting
● Spoedcursus mogelijk
● Vaste rijinstructeur
● Geen wachttijden
● Ook avond en weekend lessen